Jobba hos oss

Hos oss står service och kundrelationer i fokus.

Du får stora möjligheter att utvecklas som person och som en teamspelare. Det är viktigt att du är nyfiken och social. För samtliga tjänster har vi krav på B-körkort, god svenska i tal och skrift. Vill du bli en del i vårt vinnande team på Kylservice?

 

 

Kyltekniker 

(uppdaterat: Juli 2021)

Kyltekniker i Kristianstad

Just nu söker vi en kyltekniker till vårt serviceteam i Kristianstad. Du ska vara glad, positiv och driven. Du kommer att ingå i vårt serviceteam. Du ska ha kylkunskap, inneha B-körkort, behärska svenska i tal och skrift. Som kyltekniker är du vårt ansikte ut till våra kunder. Det är därför viktigt att du är serviceminded, kompetent, social och lösningsfokuserad.  Du ska klara av att jobba såväl självständigt som i team.

Kyltekniker i Karlskrona

Just nu söker vi en kyltekniker till ett av våra bolag i Karlskrona. Du ska ha arbetat med kyla, inneha B-körkort, utöva god svenska i tal och skrift. Som kyltekniker är du vårt ansikte ut till våra kunder. Det är därför viktigt att du är kompetent, social och lösningsfokuserad. Du ska ha god vana att jobba med kyla. Du ska klara av att jobba såväl självständigt som i team.

Kontakt

Ansökan & frågor: Kontakta Tobias Levin på tobias@ksdkyl.se

Call Now ButtonRing oss idag!