Jobba hos oss

Hos oss står service och kundrelationer i fokus.

Du får stora möjligheter att utvecklas som person och som en teamspelare. Det är viktigt att du är nyfiken och social. För samtliga tjänster har vi krav på B-körkort, god svenska i tal och skrift. Vill du bli en del i vårt vinnande team på Kylservice?

 

 

Kyltekniker 

(uppdaterat: Maj 2021)

Kyltekniker i Kristianstad

Just nu söker vi en kyltekniker till vårt serviceteam i Kristianstad. Du ska vara glad, positiv och driven. Du kommer att ingå i vårt serviceteam. Du ska ha kylkunskap, inneha B-körkort, behärska svenska i tal och skrift. Som kyltekniker är du vårt ansikte ut till våra kunder. Det är därför viktigt att du är serviceminded, kompetent, social och lösningsfokuserad.  Du ska klara av att jobba såväl självständigt som i team.

Kyltekniker i Karlskrona

Just nu söker vi en kyltekniker till ett av våra bolag i Karlskrona. Du ska ha arbetat med kyla, inneha B-körkort, utöva god svenska i tal och skrift. Som kyltekniker är du vårt ansikte ut till våra kunder. Det är därför viktigt att du är kompetent, social och lösningsfokuserad. Du ska ha god vana att jobba med kyla. Du ska klara av att jobba såväl självständigt som i team.

Elektriker 

(uppdaterat: Maj 2021)

 

Vill du arbeta i ett väletablerat företag med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du vara med och komma med idéer för din och företagets utveckling?
Vi på Kyl-el AB utför tjänster inom elinstallation, service och solcellssystem till industri och privatpersoner.
Våra värderingar är bl a kvalité, samarbete och framåtanda.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett väldigt gott gäng med stora möjligheter till personlig utveckling.
Vi blir extra glada om du har något av följande men det är inget krav:
🔹Har relevant utbildning från gymnasiet eller liknande.
🔹Arbetslivserfarenhet inom yrket.
🔹Utbildning eller erfarenhet inom solcellsinstallation och laddteknik.
Krav:
🔹 Inneha B-körkort
🔹 Du måste tycka om att arbeta i grupp såväl som självständigt.
START:
Omgående
OMFATTNING:
Heltid 100%
PLATS:
Kristianstad
Kontakta:
tobias@ksdkyl.se

Kontakt

Ansökan & frågor: Kontakta Tobias Levin på tobias@ksdkyl.se

Call Now ButtonRing oss idag!