Jobba hos oss

Hos oss står service och kundrelationer i fokus.

Du får stora möjligheter att utvecklas som person och som en teamspelare. Det är viktigt att du är nyfiken och social. För samtliga tjänster har vi krav på B-körkort, god svenska i tal och skrift. Vill du bli en del i vårt vinnande team på Kylservice?

 

 

Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi: 

(uppdaterat: Feb 2023)

Värmepumstekniker och Kyltekniker i Kristianstad & Malmö

Just nu söker vi värmepumpstekniker och kyltekniker till våra serviceteam i Kristianstad & Malmö. Du ska vara glad, positiv och driven. Du kommer att ingå i vårt värmepumpsteam eller serviceteam. Du ska ha kylkunskap, inneha B-körkort, behärska svenska i tal och skrift. Som värmepumpstekniker och kyltekniker är du vårt ansikte ut till våra kunder. Det är därför viktigt att du är serviceminded, kompetent, social och lösningsfokuserad.  Du ska klara av att jobba såväl självständigt som i team.

Elektriker i Kristianstad
Just nu söker vi en elektriker till vårt team i Kristianstad. Du ska vara glad, positiv och driven. Du kommer att vara anställd på Kyl-El AB med inriktning elinstallation till Kristianstad Kylservice. Du måste ha rätt attityd och vilja att lära dig, samt kunna jobba bra i team. Visst arbete sker på hög höjd. Du ska inneha B-körkort, behärska svenska i tal och skrift. Som elektriker är du vårt ansikte ut till våra kunder. Det är därför viktigt att du är serviceminded, kompetent, social och lösningsfokuserad.  Du ska klara av att jobba såväl självständigt som i team. Krav: Elektrikerutbildning

Kyltekniker i Karlskrona

Just nu söker vi en kyltekniker till ett av våra bolag i Karlskrona. Du ska ha arbetat med kyla, inneha B-körkort, utöva god svenska i tal och skrift. Som kyltekniker är du vårt ansikte ut till våra kunder. Det är därför viktigt att du är kompetent, social och lösningsfokuserad. Du ska ha god vana att jobba med kyla. Du ska klara av att jobba såväl självständigt som i team.

Kontakt

Ansökan & frågor: Kontakta Tobias Levin på tobias@ksdkyl.se

Ring oss idag!